Složitá technika

Myslíte si, že už vás nic technického nemůže překvapit? Možná máte pravdu, ale spíše si myslím, že jste na omylu, protože technický svět jde stále dopředu a já si říkám, kdy se asi zastaví. Moje máma mi řekla, že technický svět a pokrok se nezastaví nikdy. Vemte si, že jsou nyní velmi v oblibě elektromobily. Myslím si, že podle mého názoru by to mohla být skvělý krok do budoucna, protože když to tak vezmu, tak třeba benzín a nafta jsou tak předražené, že lidi ani nechtějí jezdit autem. Lidem se prostě nevyplatí řídit auta. Ale to kvůli těm pohonným hmotám, které jsou velmi nesmyslně předražené.
 

Můj strýc je dobrý technik.

Protože jsem si řekla, že by nějací vědci mohli vyvinout nějakou techniku, která bude jezdit třeba na elektřinu. A světe div se, ono se to podařilo a jsou na světě elektromobily. Auta na nabíjení. Myslím si, že je to opravdu skvělý nápad hlavně pro ty, kteří nechtějí utrácet zbytečně nějaké peníze. A když jsem se dozvěděla, kolik třeba například elektromobil stojí, byla jsem docela v šoku. Je to opravdu velká cena, takže si to taky nemůže jenom tak každý dovolit.

Technika je někdy složitá.
 

Já bych například třeba elektromobil chtěla, protože je to velký technický vynález, ale nemám na to peníze. Musím se tedy spokojit s tím, co mám. A mám takovou starou Fabii, ale pořád stále dobře slouží. Nicméně ale stejně s tím nemohu moct jezdit, protože jsou drahé pohonné hmoty, takže raději dávám přednost autobusu anebo chodím pěšky nebo jedu na kole. A když tohle tak vezmu, tak technické vynálezy jdou dopředu, ale taky se musí myslet na to, že ne všechny lidi na to budou mít peníze. zajímalo by mě to, jak tohle všechno se bude řešit do budoucna. Kdo bude vůbec moci jezdit autem? Vždyť je tak velká krize, že lidí nemají skoro ani na jídlo, tak pochybuji, že budou kupovat ještě drahé pohonné hmoty. Jak byste se zachovali vy?